Vespa’s

De Vespa is een scootermodel van het Italiaanse motor-, scooter- en bromfietsenmerk Piaggio. De 4 Vespa’s waarover wij beschikken zijn van het type LX touring en Primavera touring.

De LX is het 139e Vespamodel sinds 1946 en vertegenwoordigt volgens Piaggio 60 jaar vormgeving. Vandaar de typeaanduiding met de Romeinse cijfers LX, wat voor 60 staat. De vormgeving is zowel modern als tijdloos bedoeld. Er komen in het ontwerp dan ook veel stijlelementen uit de voorgaande modellen uit de Vespa-serie terug. De carrosserie is net als bij alle voorgaande Vespa’s van metaal vervaardigd.

De Primavera is een moderne Vespa met de elegantie van een exclusief ontwerp, zonder in te leveren op comfort. Het is de vrucht van de beste technologie van zijn tijd en de evolutie van de voorgaande generaties; nieuw dashboard met boordcomputer, LED achter verlichting en positie verlichting voor.

Onze Vespa’s zijn met extra accessoires uitgerust zoals een windscherm, opbergkoffer en chroompakket die tezelfdertijd de carrosserie beschermt.

De 4-takt motor heeft een cilinderinhoud van 125cc die de Vespa krachtig genoeg maakt om met 2 personen te toeren in Heuvelland of voor een rit naar zee.

Enkele specificaties:

Brandstof                          : Benzine
Starter                                : Elektrisch
Schakeling                       : Automatisch
Topsnelheid                     : 90km/h
Gewicht                             : 80kg
Zitplaatsen                       : 2
Rijbewijs                           : B (auto) voor 1 mei 2011 of A1

DSCF4908